maanantai 28. syyskuuta 2015

Pienet pörröiset huikeat kuusi kuukautta

Viikonloppu pyörähti pentutreffien merkeissä Turussa. Perjantaina Anniina, ja tietysti ihastuttava Riena, sekä Noonan kasvattaja Laura saapuivat illalla Joensuusta Turkuun. Ilta meni nopeasti juoruillen ja syöden vatsat täyteen. Wilda ja Riena olivat onnellisia jälleennäkemisestä, ja penturalli ei meinannut loppua millään.
Kaikki kuvat/video (c) Anniina Korjus
Aamulla lähdimme Anniinan ja pentujen kanssa ATT:n hallille, missä vastassa oli loput pentueesta.  Sekä Jenni ja Wia, että Hanna, Matti ja Ego saapuivat Helsingistä viettämään päivää kanssamme.


Kaunis Wia

Komea Ego


Kaikki pennut olivat hurjan taitavia, ja teimme pienet putkitreenit yhdessä. Oli ihana nähdä miten kaikilla on huikea työmoottori, saalisvietti ja taistelutahto. Ei voisi kasvattaja olla tyytyväisempi!

Treenien jälkeen suuntasimme naapuriseuran hallille, missä oli kisat meneillään. Mittasimme pennut, ja tulokset olivat oikein mieluisat, vaikka olenkin hieman yllättynyt miten pieniä pentuja Noona onnistui luomaan:

Bustling´s Alter Ego 37cm


Kuva Anniina Korjus


Bustling´s All Or None 33cm


Kuva Anniina Korjus


Bustling´s Attitude To Die For 32,5cm


Kuva Anniina Korjus


Bustling´s Addicted To Action 31cm


Kuva Anniina Korjus


Pennut täyttävät keskiviikkona kuusi kuukautta, ihan hullua, mihin tämä aika oikein rientää!? Pennut alkavat näyttämään koirilta, ja uudet hampaat roikkuvat hyvin suussa. Wialta, Egolta ja Wildalta puuttuu vielä hampaita, mutta seurataan tilannetta vielä vähän aikaa. Toivottavasti ainakin joku kohta vielä täyttyy ajan kanssa.

Illalla unohdimme koirat hetkeksi, ja suuntasimme kaikki keskustaan Di Treviin syömään, ja ruoka kyllä kruunasi päivän täydellisesti. Jenni, Hanna ja Matti lähtivät takaisin Helsinkiin vielä illan aikana. Rienasta sain nauttia vielä sunnuntaihin asti. Kiitos, oli mahtavaa nähdä teitä kaikkia taas! <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Miehekästä porukkaa

C-pentue on vihdoin täällä, pentue mistä olen haaveillut siitä lähtien kun Riena oli noin kolme päivää vanha! Rienalle (Bustling's Attit...