Bustling's

Olen 23-vuotias suomenruotsalainen Turussa asuva psykologian opiskelija, alunperin kotoisin Loviisasta, ja ensikosketukseni koiramaailmaan sain 2006, kun perheeseeni muutti japaninpystykorva Bella. Koiraharrastusten pariin löysin 2008 ja aika pian sen jälkeen kävin myös Rakkaiden Haukkujen koirankouluttajakurssin. Agilityyn hurahdin kunnolla kuitenkin vasta lainakoirien myötä 2010, jolloin voitin myös nuorten SM-hopeaa lapinporokoira Muron kanssa. Noona (FI AVA Agarwaen Anyer) on ensimmäinen ikioma koirani. Noonan myötä harrastamiseen on tullut rutkasti enemmän tavoitteellisuutta, ja kilpailemmekin agilityn kolmosluokassa LAW:in riveissä. 
Noonan myötä lähti ajatus myös kasvattamisesta, sillä Noona on olemukseltaan ja rakenteeltaan mielestäni juuri ihanteellinen shetlanninlammaskoira. Se on ketterä ja sulavarakenteinen, energinen ja vilkas sekä vähän jopa kovapäinen. Näitä ominaisuuksia toivon näkeväni myös kasvateissani terveyttä tietenkään unohtamatta. Tästä syystä päädyin myös kennelnimeen Bustling's, joka tarkoittaa jotakuinkin touhukasta, vilkasta tai kiireistä - nimi edustaa siis hyvin ajatusmaailmaani.

Kävin kasvattajan peruskurssin keväällä 2013 ja kennelnimen sain syyskuun 2013 tienoilla. Ensimmäinen pentueeni ilmestyi maailmaan maaliskuussa 2015. Ensimmäisestä pentueesta kaunis merleneiti Wilda (Bustling´s All Or None) jäi kotiin kasvamaan. Lisäksi päädyin sijoittamaan ihanan tricolourtytön Rienan (Bustling´s Attitude To Die For) tulevaisuuden suunnitelmien toivossa. Toinen pentue ilmestyi maailmaan kesäkuussa 2017. Toisesta pentueesta taas päädyin sijoittamaan upean merletytön Hupsin (Bustling's Be A Rule Breaker) tulevaisuuden suunnitelmien toivossa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Miehekästä porukkaa

C-pentue on vihdoin täällä, pentue mistä olen haaveillut siitä lähtien kun Riena oli noin kolme päivää vanha! Rienalle (Bustling's Attit...