Suunnitelmissa

Ei pentusuunnitelmia lähitulevaisuudessa! 
Tavoitteenani on kasvattaa hyvin harrastuksiin sopivia ja terveitä koiria. Kaikki pennut kasvavat tavallisen arjen keskellä ja tottuvat erilaisiin jokapäiväsiin ääniin, alustoihin ja erilaisiin ihmisiin, jotta niillä olisi hyvä pohja jatkaa sosiaalistumista uusissa kodeissaan. Toivon kasvattieni omistajilta ennen kaikkea yhteydenpitoa koko koiran elämän ajan niin hyvinä kuin huonoinakin hetkinä. Pyrin löytämään kasvateilleni omistajat, jotka haluavat tutkituttaa koiransa virallisesti lonkkien, kyynärten, polvien, selän, silmien ja sydämen osalta toiseen ikävuoteen mennessä. Lisäksi toivon, että kasvattieni kanssa harrastetaan- muistaen kuitenkin, että koira on perheenjäsen eikä harrastusväline.

Pennut luovutetaan rekisteröityinä, sirutettuina, madotettuina ja rokotettuina sekä terveystarkastettuina ja silmäpeilattuina aikaisintaan 7-viikkoisina. Jos luulet olevasi etsimäni henkilö ja olet valmis sitoutumaan karvaiseen ystävään jopa 15 vuodeksi, ota rohkeasti yhteyttä. 


Fanny Lindfors, Turku
falindfo@abo.fi
puh. 040- 5924533


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Miehekästä porukkaa

C-pentue on vihdoin täällä, pentue mistä olen haaveillut siitä lähtien kun Riena oli noin kolme päivää vanha! Rienalle (Bustling's Attit...