keskiviikko 23. joulukuuta 2015

Uusi vuosi ja uudet kujeet

Vuosi 2015 on opettanut paljon ja on suurimmaksi osaksi ollut oikein huikea vuosi. Ensimmäinen Bustling’s-pentue saapui maailmaan ja sen myötä sain uusia huikeita ihmisiä elämääni, sekä lauma kasvoi yhdellä kun kaunis Wilda jäi kotiin kasvamaan. Kaiken lisäksi sijoitin Rienan Anniinalle, ja parin kehitystä on ollut ihana seurata. Batman kävi läpivalaisussa saaden terveet paperit ja pystyi sen myötä aloittamaan virallisen aglityuransa. Noonan vuosi on aikalailla mennyt pentuprojektin parissa ja en voisi olla onnellisempi mitä se saikaan aikaiseksi, nimittäin neljä ihanaa pentua… <3

Kuva (c) Suvi Reini


Mitä on luvassa 2016?
Ensi vuonna jatketaan toivottavasti vähän ahkerammin agilityn parissa. Pari päivää sitten mailiin saapui ihana viesti: meidät on Noonan kanssa valittu mukaan Janitan & Jaakon kilpailevien ryhmään. Treenaamme siis noin kerran viikossa Jaakon tai Janitan valvovan silmän alla kesäkuuhun asti, miten niin huikea uutinen!?
Batmanin ja Noonan kanssa on tavoite kisata säännöllisesti ja myöskin käydä ahkerasti vahvistamassa vaikeita asioita omatoimisesti viikkotreenien lisäksi. Wildan suhteen tavoite on opettaa esteet kuntoon, ja toivon mukaan aloittaa kisaaminen loppuvuodesta.
Tavoitteita kilpailujen suhteen en edes jaksa miettiä tässä vaiheessa, minulle riittää että meillä on halu kehittyä, oikea asenne sekä tietysti terveys kunnossa, katsotaan sitten miten pitkälle se vie.

Pentueen suhteen ensi vuoden tavoite on saada terveitä tuloksia luustokuvista. Tarkoitus on myös geenitestata Wilda ja Riena CEA:n ja MRD1:n osalta, sekä Batmania MRD1:n osalta.

Nyt vietetään parin viikon totaalitaukoa kaikesta. Nautitaan elämästä ja rämmitään metsässä, jotta olemme taas ensi vuonna valmiita kohtaamaan uusi haasteita.
Bustling’s kennel toivottaa:

Rauhallista Joulua & Onnellista Uutta Vuotta 2016 kaikille! <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Miehekästä porukkaa

C-pentue on vihdoin täällä, pentue mistä olen haaveillut siitä lähtien kun Riena oli noin kolme päivää vanha! Rienalle (Bustling's Attit...