keskiviikko 18. heinäkuuta 2018

Miehekästä porukkaa

C-pentue on vihdoin täällä, pentue mistä olen haaveillut siitä lähtien kun Riena oli noin kolme päivää vanha! Rienalle (Bustling's Attitude To Die For) ja Riskille (FI AVA FI AVA-H Amazing Avici Of Endless Bina's Love) syntyi neljä kaunista pentua maanantaina 16.7.2018. Yksi kaunis merletyttö, kaksi merlepoikaa ja yksi tricolourpoika. Äidillä ja pennuilla on asiat oikein mallikkaasti. Riena on sijoituskoira ensimmäisestä pentueesta, ja näin olleen sain myös kokeilla ensimmäistä kertaa millaista on kasvattaa sijoituskoiran kanssa. Ei kyllä moitittavaa! Siitä huolimatta vaikka Riena asuu 500-600km välimatkan päässä on yhteistyö sujunut oikein hyvin. Synnytyksestä voit lukea tarkemmin Anniinan blogista. Iso kiitos Jennalle kätilöavusta ja Anniinalle avusta ensimmäisen viikon aikana (ja kuvista), yhdessä hommat sujuu paljon sujuvammin ja helpommin!

JIM, 239g.

Kismet, 215g.

Snickers, 245g.

DaCapo, 218g.
Pentujen lisäksi B-pennut ovat ehtineet täyttää vuoden ja käydä luustokuvissa. Olen pentuihin todella tyytyväinen vaikka selän osalta tulokset eivät olleet niitä parhaimpia, niin se tietysti harmittaa. Se oli tietoinen riski, jonka päätin ottaa ja tällä kertaa ei onnistunut riskinotto. Casilta leikattiin peitsihammas pois, Hupsilta puuttuu 1xP3 ja Jekulta löytyy kaikki hampaat. Koon puolesta porukka on hyvin tasainen 33-35cm väliltä.


Noonan kanssa saimme SM-nollat kasaan, ja osallistuimme sekä yksilöihin että joukkuekisaan. Yksilörata meni hyllyksi, mutta joukkueradalla joukkueen lopullinen sijoitus oli 10. sija.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Miehekästä porukkaa

C-pentue on vihdoin täällä, pentue mistä olen haaveillut siitä lähtien kun Riena oli noin kolme päivää vanha! Rienalle (Bustling's Attit...