lauantai 5. joulukuuta 2015

Kolme kärpästä yhdellä iskulla

Pariisi 5.11.2015

Edelliset kuukaudet ovat olleet hyvin kiireisiä ja elämä yhtä vuoristorataa. Onneksi olen sentään ehtinyt jotain tehdä koirien kanssa, vaikka parit valmennukset jouduinkin jättämään väliin ajanpuutteen takia.

Tämän hetkinen fiilis... :D

Lyon 8.11.2015

Lyon 7.11.2015

Pariisi 5.11.2015
Kööpenhamina 10.10.2015

Yhdelle Jaakon yksärille löytyi sentään aikaa. Päätin jakaa tunnin Batmanin ja Noonan kanssa. Jaakolla oli selkeä teema mielessä, mikä oli mukavuusalueen ulkopuolelle astumista. Jaakko pisti minut tekemään takaaleikkauksia ja vippauksia, jotka eivät todellakaan ole vahvuuksiani, eikä myöskään koirieni. Mahtavaa oli kuitenkin todeta että sain kolme takaaleikkausta tehtyä peräkkäin, vaikka aluksi olinkin hieman skeptinen ajatuksen suhteen. Vippaukset ja takaaleikkaukset on ehdottomasti lisätty treenilistalle. Noonan kanssa lähden vahvistamaan niistoja verkon avulla, että saisin turhat pyörimiset pois. Batmanin kanssa taas lähden vahvistamaan jarruja ja tiukkoja käännöksiä.


Wilda 8kk.

Wilda, Noona ja Batman

Viikonloppu 21.–22.11. vierähti Jyväskylässä teemalla kolme kärpästä yhdellä iskulla. Lauantaina lähdin ajamaan kohti Jyväskylää neljän maissa yöllä ja perillä oli luvassa Jyväskylän KV näyttely. Olin ilmoittanut Batmanin mukaan nuorten luokkaan ja Wildan pentuluokkaan. Anniinakin oli saapunut Joensuusta asti Rienan kanssa, joten pentukehässä oli pari Bustling’s-pentua edustamassa. Tietysti Batman ja Wilda sattuivat samoihin aikoihin olemaan kehässä, joten ystäväni Laura suostui esittämään Batmanin. Harjoittelu oli jäänyt aivan liian vähäiseksi, ja Batmanilla oli vaikeuksia ravaamisen suhteen, mutta siitä huolimatta tulos oli EH hyvin Batmanin näköisellä arvostelulla. Wildallakin oli vaikeuksia esiintymisen kanssa, vaikka yllätti paremmalla käytöksellä mitä uskalsin toivoa. Wildalle irtosi PEK3 ja ihana arvostelu. Riena sen sijaan yllätti olemalla luokan tähti tuloksella PEK1, KP & VSP-pentu. Oli erittäin mukavaa nähdä paljon tuttuja ihmisiä ja erityisesti Riena! <3   

Riena 8kk.
Kuva (c) Anniina Korjus


Jyväskylä KV 21.11.2015, tuomari Paavo Mattila

Bustling's All Or None
"Hyvin rakentunut pentu, jolla hyvät mittasuhteet. Hyvä pää, ilme ja korvat. Sopusuhtainen runko. Hyvä ylälinja. Hyvä asentoiset, sopivasti kulmautuneet raajat. Lupaava karva. Liikkuu hyvin, kun malttaa. Vilkas, miellyttävä luonne."
PEK3


Kuva (c) Tiina P.

Bustling´s Attitude To Die For
"Kaunis, hyvin rakentunut pentu, jolla hyvät mittasuhteet. Kaunisilmeinen pää. Hyvät korvat. Kaunis kaula, erittäin hyvä runko. Erittäin hyvin kulmautunut takaa. Lupaava karva. Liikkuu sivusta erittäin hyvin. Etuliikkeet voisivat olla paremmat. Miellyttävä käytös."
PEK1 KP VSP-pentu


Kuva (c) Laura Pitkänen

Jyväskylä KV 21.11.2015, tuomari Wilberg Leif-Herman, Norway

Rokkitassun Ego Has Landed
"Very nice type. Good size. Quite good proportions. Masculine head & little round eyes. Compact neck. Moderate angulations & little high set and carried tail. Good coat. Needs to improve in the ring preseuce and movement to show his good points."
Nuo EH


Kuva (c) Maarit T.

Näyttelyn jälkeen ilta sujui varsin rennoissa merkeissä ystäväni Lauran luona lenkkeillen ja leffaa katsellen. Lauralle kiitokset vielä majoituksesta ja Batmanin esittämisestä! J Sunnuntaina oli vielä vuorossa Suomen psykologian opiskelijan liiton kokous ja pitkä kotimatka. Hieno viikonloppu hyvässä seurassa.

Noonan ja Batmanin kanssa kävimme epiksissä ja Batman suoritti radan varsin mallikkaasti vetäen nollavoiton. Noonan kanssa minuun iski taas vanhaan tapaan huolimattomuus, ja matkan varrella sattui tyhmiä virheitä. Batmanin suhteen taisin innostua vähän liikaa ja ilmoitin äijän virallisiin kisoihin, jotka ovat huomenna ATT:llä. Kepit Batman on tehnyt vasta pari kertaa ilman ohjureita, mutta tavoite on nimenomaan hakea kisakokemusta. Pikku Wildakin on oppinut irtoamaan varsin pätevästi! <3


Tästä se lähtee... :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Miehekästä porukkaa

C-pentue on vihdoin täällä, pentue mistä olen haaveillut siitä lähtien kun Riena oli noin kolme päivää vanha! Rienalle (Bustling's Attit...