lauantai 27. helmikuuta 2016

Pikku Batmaneita laitettu tilaukseen




Elämä on ollut hirmu vauhdikasta taas vaihteeksi. Tammikuussa viikko vierähti työreissussa Oulussa ja Kajaanissa, jonka jälkeen Turkuun saapuivat ihanat Kati ja Wildan siskopuoli Mimmi viikonlopun viettoon. Wildassa ja Mimmissa on paljon samankaltaisia piirteitä ja tyttöjen leikkejä oli ihanaa seurata.





Illanviettoa Katin kanssa.

Noonan kanssa olen kisannut pari kertaa ja käynyt Jaakon ja Janitan treeneissä. Noonan suhteen rimat ovat tällä hetkellä treenien alla, ja parin treenikerran jälkeen näytti jo hyppääminen paljon paremmalta. Kisoissa rimat ovat pysyneet paremmin, vaikka harmillisesti Tsaulla tippui yksi rima, muuten rata olisi ollut puhdas. Wia ja Ego kävivät Ojangossa katsomassa kisoja ja oli ihanaa nähdä pennut taas.

Noona Joensuussa. Kuva (c) Inka Räsänen




Ego treenaa 11kk.



Ihana Riena. Kuva (c) Inka Räsänen

Tällä viikolla olen ollut Joensuussa työreissulla, ja Anniina tarjosi viiden tähden majoituksen, kiitokset vielä! Sain taas pitkästä aikaa nähdä Rienan, joka vielä tunnisti minut. Batman jäi menomatkalla hoitoon vanhempieni luokse, koska Joensuussa oli juoksuissa olevia narttuja, joten oli helpompi lähteä reissuun ainoastaan tyttöjen kanssa. Reissun aikana ehdin nähdä paljon tuttuja; Noonan kasvattaja Lauran, Annan ja Noonan siskon omistajan Inkan.  Anniinan kanssa kävimme yhtenä päivänä treenaamassa ja oli huikeaa nähdä miten pätevä Riena on livenä!

Sukulaiset! Serkku Riima, täti Isla, äippä Noona, pennut Riena ja Wilda. Kuva (c) Inka Räsänen


Merleneidit Riima, Isla ja Wilda. Kuva (c) Inka Räsänen


Wilda kävi myös ensimmäistä kertaa ohjatuissa treeneissä Elinan valvovan silmän alla, ja teemana oli sivuirtoaminen.

Wilda Joensuussa. Kuva (c) Inka Räsänen




Mökkireissu ystävien kanssa 17-19.2

Hanko 19.2

Hanko 19.2


Batmanista on myös tullut mies! Pikku Batmaneitä on siis laitettu tilaukseen, ja Batmanin ihana tyttöystävä on Mindy.
Lisätietoja yhdistelmästä löytyy Cerebellum's kennelin blogista!

Batman ja Mindy 19.2

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Miehekästä porukkaa

C-pentue on vihdoin täällä, pentue mistä olen haaveillut siitä lähtien kun Riena oli noin kolme päivää vanha! Rienalle (Bustling's Attit...